Därför valde jag socialdemokraterna

Jag valde Ålands socialdemokrater för att det naturligt för mig som arbetare och här får man ha sin åsikt utan att det bli tystad från partitoppar. Alla kan inte tycka lika i ett parti och så länge som jag inte skriver under vad någon annan i partiet står för så betyder det inte automatiskt att jag håller med den personen.

Jag har fått massor av hjälp av andra i partiet med min valkampanj och just viljan att hjälpa och stärka varandra under kampanjen har varit stor. Jag har lärt mig mycket under min korta tid inom politiken och även om jag inte kommer in i lagtinget kommer jag kämpa vidare med att få gratis idrott till unga, flera som kan få billigare tandvård och att det är viktigt att personalen trivs på sina jobb för då gör de ett bättre jobb.

Och till sist, till alla som håller på att hacka på varandras partier och personer, sluta och koncentrera er på att få fram vad ni vill göra inom det politiska istället!

Freddie Forsman (S)